AUTOWRAKKEN

WRAKKENVERWIJDERING

ONDERDELEN

Uw auto is sterk beschadigd en de prijs van de reparaties wordt overdreven. U kunt uw auto ontdoen en profiteren ! Inderdaad, Récup VW schat de prijs, overgaat tot de auto autowrakken en krijgt tweedehands mechanische onderdelen terug om te verkopen. Het is een gesloten circuit gebaseerd op een win-win situatie. De tweedehands mechanische onderdelen worden waarderen en  hergebruiken  in de milieubescherming.

Laat ons een bericht !

KIES EEN DIENSTVERLENING VAN DE AUTOWRAK

Auto sloop

Uw voertuig is geaccidenteerd en is totaal buiten dienst ? Recover VW is er om je te helpen door voor de auto-breaker te zorgen. We kunnen ons verplaatsen om het wrak van uw auto op te halen of, als u dat wilt, kunt u het meteen naar onze garage brengen. Vervolgens gaan we over tot het demonteren en recycleren van de auto-onderdelen en verkopen ze tegen lage prijzen.

Verkoop van tweedehands auto-onderdelen
Wrakkenverwijdering
Herstel van bruikbare onderdelen
Vernietiging van onderdelen via partners

DIENSTEN

AANKOOP UW AUTOWRAK

Wil je van je auto af en weet je niet wat je moet doen ? VW SHOP koopt je auto om de gebruikte onderdelen op te halen. Aarzel niet om ons te bellen.

VRAAG VOOR AUTO-ONDERDELEN

Op zoek naar mechanische onderdelen en carrosserie ? Afspraak bij VW SHOP ! Wij bieden u nieuwe en tweedehands schokdempers, motor, velgen, dynamo, schermen of koplampen.

ADVIES EN INFORMATIE

Heeft u specifieke informatie of advies nodig ? Ons team van professionals binnen VW SHOP staat tot uw beschikking en heeft technische vaardigheden om aan uw verwachtingen te voldoen.

VERKOOP VAN NIEUWE EN TWEEDEHANS ONDERDELEN

Als onze markt voornamelijk die van de tweedehands is, biedt VW SHOP ook nieuwe mechanische en carrosserie aan om aan uw wensen te voldoen. Kom uw keuze maken !

NIEUWS

vw-logo-ref Auto sloop in Brussel – Wrakkenverwijdering
audi-logo-ref Auto sloop in Brussel – Wrakkenverwijdering
seat-logo-ref Auto sloop in Brussel – Wrakkenverwijdering
logo-skoda-ref Auto sloop in Brussel – Wrakkenverwijdering