AUTOWRAKKEN

WRAKKENVERWIJDERING

ONDERDELEN

Uw auto is sterk beschadigd en de prijs van de reparaties wordt overdreven. U kunt uw auto ontdoen en profiteren ! Inderdaad, Récup VW schat de prijs, overgaat tot de auto autowrakken en krijgt tweedehands mechanische onderdelen terug om te verkopen. Het is een gesloten circuit gebaseerd op een win-win situatie. De tweedehands mechanische onderdelen worden waarderen en hergebruiken in de milieubescherming.

VW - AUDI - SEAT - SKODA

  KIES EEN DIENSTVERLENING VAN DE AUTOWRAK

  Auto sloop

  Uw voertuig is geaccidenteerd en is totaal buiten dienst ? Recover VW is er om je te helpen door voor de auto-breaker te zorgen. We kunnen ons verplaatsen om het wrak van uw auto op te halen of, als u dat wilt, kunt u het meteen naar onze garage brengen. Vervolgens gaan we over tot het demonteren en recycleren van de auto-onderdelen en verkopen ze tegen lage prijzen.

  Verkoop van tweedehands auto-onderdelen

  Na de sloop zal VW Recovery een voorraad samenstellen van tweedehands auto-onderdelen en zal deze te koop aanbieden. Dus, afhankelijk van wat u nodig heeft, vindt u VW-, Audi-, Seat- en Skoda-onderdelen, zoals motoren, versnellingsbakken, dynamo’s, starters, wijzerplaten, raketassen, deuren, vleugels, koplampen, kappen, bumpers, richtingaanwijzers, radiatoren, driehoeken, deuren, achterklep, lichten, tanks, windschermen, ramen …. Recup VW zorgt ervoor dat u het meeste uit autodelen haalt en ze tegen zeer concurrerende prijzen levert.

  Wrakkenverwijdering

  Uw auto heeft aanzienlijke schade opgelopen en u wilt hem zo snel mogelijk kwijtraken ? Je weet niet wat je ermee moet doen ? VW SHOP maakt een schatting en koopt uw ​​auto om de tweedehands onderdelen te recupereren. Hiervoor komen wij uw voertuig ophalen en ondersteunen wij u bij de administratieve taken die moeten worden uitgevoerd. Aarzel niet om ons te bellen.

  Herstel van bruikbare onderdelen

  Omdat bij VW SHOP niets verloren gaat, herwinnen we herbruikbare mechanische en carrosserie onderdelen. Bij VW SHOP vindt u een ruime keuze aan tweedehandse onderdelen, of het nu gaat om schokdempers, motor, velgen, dynamo, schermen of koplampen.

  Vernietiging van onderdelen via partners

  Sommige delen van het voertuig zijn helaas niet herbruikbaar in hun primaire functie. VW SHOP haalt ze uit het voertuig en vertrouwt ze meestal toe aan autodealers die ze ophalen en ze in iets anders veranderen.

  we zijn open :
  9.00 – 18.00 uur
  Maandag – Zaterdag
  VW Shop is van maandag t/m zaterdag voor u geopend voor klanten die fysiek naar de winkel willen.

  BLIJF OP DE HOOGTE
  NIEUWS VAN RECUP VW