Adres
Adres: Dobbelenbergstraat, 109, 1130 Brussel
GSM: 0484 10 99 09
Vaste lijn: 02/216.06.21
Fax: 02/216.07.22
OPENINGSUREN
Ma – Za:
Zondag:
09u00 - 18u00
Gesloten

HERSTEL EN VERKOOP VAN VERSNELLINGSBAKKEN VW, AUDI, SEAT EN SKODA

De versnellingsbak is een mechanisch apparaat dat vergelijkbaar is met de derailleur van een fiets en dat de kracht van de motor overbrengt op de wielen. Dankzij de versnellingsbak kan uw voertuig daarom met verschillende snelheden vooruit of achteruit rijden. Het vermogen, dat toeneemt of afneemt volgens de snelheid, moet altijd worden aangepast aan de rijomstandigheden (snelweg, berg, zware lading aan boord ...). De versnellingsbak kan in een verticale of horizontale positie staan ​​en kan ook handmatig of automatisch zijn. De automatische versnellingsbak maakt een gemakkelijkere rijmodus mogelijk (geen koppelingspedaal) maar is duurder en meer energieverbruiker terwijl de handgeschakelde versnellingsbak, de meest gebruikelijke, een grotere bewegingsvrijheid geeft door zich aan te passen aan de situatie (soepel of sportiever rijden) en is minder energie verbruiker, maar de koppeling is meer gestrest en rijden in de stad is minder gemakkelijk (stopt en frequente starts). Bij VW SHOP zorgen we ervoor dat de versnellingsbak vloeiend is en bieden we tweedehands versnellingsbakken van de merken VW, Audi, Seat en Skoda aan.

DIENSTEN

AANKOOP UW AUTOWRAK

Wil je van je auto af en weet je niet wat je moet doen ? VW SHOP koopt je auto om de gebruikte onderdelen op te halen. Aarzel niet om ons te bellen.

VRAAG VOOR AUTO-ONDERDELEN

Op zoek naar mechanische onderdelen en carrosserie ? Afspraak bij VW SHOP ! Wij bieden u nieuwe en tweedehands schokdempers, motor, velgen, dynamo, schermen of koplampen.

ADVIES EN INFORMATIE

Heeft u specifieke informatie of advies nodig ? Ons team van professionals binnen VW SHOP staat tot uw beschikking en heeft technische vaardigheden om aan uw verwachtingen te voldoen.

VERKOOP VAN NIEUWE EN TWEEDEHANS ONDERDELEN

Als onze markt voornamelijk die van de tweedehands is, biedt VW SHOP ook nieuwe mechanische en carrosserie aan om aan uw wensen te voldoen. Kom uw keuze maken !

NIEUWS

vw-logo-ref Gebruikte versnellingsbak voor Vw, Audi, Skoda Seat - 80%
audi-logo-ref Gebruikte versnellingsbak voor Vw, Audi, Skoda Seat - 80%
seat-logo-ref Gebruikte versnellingsbak voor Vw, Audi, Skoda Seat - 80%
logo-skoda-ref Gebruikte versnellingsbak voor Vw, Audi, Skoda Seat - 80%